Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2009 21:32 - ЗА НЕВЪЗМОЖНАТА, КАРМИЧНА И ВЕЧНА ЛЮБОВ
Автор: stefania18 Категория: Други   
Прочетен: 2968 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 24.01.2009 23:50


  image image image

И каза Феримот:
Животът е много интересно нещо. В него има всичко - и болка, и мъка, и тъга, и печал. Но има и върховни моменти на неописуеми изживявания, любов и възхвала. И трябва да сме благодарни на Бога, че ни ги дава. Такива изживявания! Стойностни! Неповторими! Невероятни! Едно от най-силните е онази - Невъзможната и Неповторимата, Кармичната и Вечната любов между мъж и жена, срещнали се отново на Земятя, но поради различните кармични пътеки не могат да са заедно в този живот.
Да обичаш някого и да не си в състояние да бъдеш с него. Тази невъзможна любов, която от векове е най-силното преживяване сред човеците и е описана от най-великите ви поети, които сами са я изживяли и за това тяхните поеми и романи са вечни и все ще се четат. Те искат да изживеят всичките тези хубави неща, които им се дават, а не могат да ги вземат. Само протягат ръце в съня си един към друг и онова щастие, което виждат, че им принадлежи, а не могат да посегнат и да си го вземат. Но така е наредил Бог и като се примирят със ситуацията, по-лесно ще изживеят дните си, защото това ще им дава сила и живот, и ще поддържа духът им високо нагоре и близо до звездите. Мятат се като риби на сухо между желанието си да бъдат заедно, любовта, обществото и хората около тях, които ги натискат като воденични камъни, че не могат дори да дишат свободно, и заради които не могат да направят нищо, за да имат това, за което душата им копнее.
И когато изпаднат в това състояние междинно, между действителността и мрака, който настъпва, когато затворят очи за сън, идва другият. По-точно, проекцията на неговата или нейната душа - да напомни за себе си, че съществува, и не само в съня, а и в живота. И продължават мислите и представите на подсъзнанието, докато накрая не потънат в онези необятни дебри на човешкото подсъзнание, където някой нарежда събития и случки по такъв невероятен начин, че и най-талантливия режисьор не би могъл да нареди. "


Тагове:   Невъзможната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Абе, глупости,
25.01.2009 00:02
няма невъзможна любов. Просто на единия ината е повече и не ще да се приспособи към любовта. Наумил си е нещо, и инатливо си го отстоява, науважавайки любовта.
Няма нищо невъзможно. Въпрос на решения.
цитирай
2. stefania18 - До Анонимен
25.01.2009 00:30
Уважаеми Анонимен, уважавам вашето изключително земно и ограничено отношение към този нюанс на любовта. Очевидно не сте били разтърсван/на от това велико чувство. Но може би за себе си сте прав/а. Така е много по-лесно да се живее и повечето хора съхраняват себе си по този начин. В края на крайщата, всеки с избора си, дали да изживее живота си прагматично, посредствено и скучно, или да освободи мисълта си и да полети. За това става на въпрос, за онзи капан, от който трудно се излиза, капанът на глупостта.
цитирай
3. stefania18 - До Анонимен
25.01.2009 00:38
А чели ли сте класиците в жанра? И слава Богу, че ги има, за да ни оставят безсмъртните си творби. Как мислите? Какъв е бил мощния катализатор, който ги е разтърсил, в следствие на което са създали откровения, които са вечни?
цитирай
4. анонимен - backlinks checker backlink building service
05.11.2012 21:06
hi there stefania18.blog.bg owner found your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://cheap-mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best <a href=http://cheap-mass-backlinks.com>services to increase website traffic</a> Take care. Richard
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031